Pienter & Co voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders

Pienter & Co biedt verschillende diensten om je kind, jou en school te ondersteunen bij hoogbegaafdheid. Van GelukkigHB groepen en individuele coaching tot schoolbegeleiding. In de buurt bij jou in Enschede.

aanbod voor BASISSCHOOL LEERLINGEN

Didactisch Onderzoek

Je kind zit op school. Maar dan? Er kan een moment komen dat je merkt dat de didactische ontwikkeling van je kind anders verloopt. De leerkracht geeft aan dat je kind grote sprongen maakt, écht achterblijft of afwijkend gedrag vertoont.

Wegwerken hiaten

Je kind is hoogbegaafd, maar toch haalt het geen hoge cijfers. Ondanks de begeleiding op school, de extra instructie of soms zelfs Remedial Teaching wil het maar niet lukken om die cijfers te halen die je zou mogen verwachten op basis van de intelligentie. 

Individuele coaching

Het ontdekken en ontwikkelen van je talenten gaat niet altijd vanzelf. Hoogbegaafdheid brengt een enorme intensiteit met zich mee en maakt dat sociaal emotioneel niet altijd alles even makkelijk loopt. Individuele coaching kan dan uitkomst bieden.

Blij Met Mij! training

Blij met mij! is een krachtige training voor alle kinderen van 6-12 jaar én hun ouders. Een kindertraining die veerkracht en zelfvertrouwen versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen.

Schoolbegeleiding

Als hoogbegaafde moet school lekker makkelijk zijn toch? Pienter & Co weet wel beter! Het is juist heel moeilijk als je je steeds moet aanpassen, omdat je een andere manier van denken en werken hebt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord