De agenda van Pienter & Co

Hieronder treft u de agenda aan van Pienter & Co.

agenda

GelukkigHB groepen

iedere zaterdag

Ook graag u kind aanmelden voor de GelukkigHB groep? Bel gerust of mail even dan leg ik u graag uit wat we doen in een GelukkigHB groep. We hebben nog ruimte!

Inloopavond voor geinteresseerde ouders

iedere eerste woensdag van de maand, eerstvolgende 4 november a.s.

Pienter & Co organiseert maandelijks een inloopavond voor al je vragen over hoogbegaafdheid, GelukkigHB groepen,  individuele begeleiding of schoolbegeleiding. Van 19:45 tot 21.00 uur staat de koffie (of thee) klaar! Graag even een berichtje als je langs wilt komen op info@pienterenco.nl.

Intervisie-thema avond ouders

iedere derde woensdag van de maand, eerstvolgende 17 november a.s.

Je kind hoogbegaafd? Vaak niet het eind van een zoektocht... Uitwisselen van ervaringen, leren van anderen en, desgewenst, een gastspreker. Van 19:45 tot 21.30 uur staat de koffie (of thee) klaar! 
Maximaal 8 deelnemers.
Graag even een berichtje als je langs wilt komen op info@pienterenco.nl.

GelukkigHB Oudercursus

start na de herfstvakantie

In deze cursus (5 bijeenkomsten) krijg je veel wetenschappelijk onderbouwde informatie verweven met praktische toepassingen. Ook wissel je ervaringen uit, in het kader van de cursusstof en als ondersteuning of discussiemateriaal. De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde GelukkigHB-begeleider.

Maximaal 8 deelnemers.

Workshop

vooraankondiging najaar 2020

In het najaar organiseert Pienter&Co een workshop Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.

Meer info? Mail even naar info@pienterenco.nl

Maximaal 8 deelnemers.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord