Pienter & Co voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders

Wanneer je vraagt wat mensen onder leren verstaan dan gaat het vaak over school. Het leren van een vak of vaardigheid. Maar hoe leer je nu om om te gaan met mensen die je niet begrijpt en die jou niet begrijpen? Hoe leer je je staande te houden in een maatschappij die niet op jou is ingericht? Bij Pienter&Co helpen we je hiermee. Door middel van maatwerk helpen we je met het ontwikkelen van schoolse vaardigheden; het ‘leren leren’. Daarnaast kunnen we je in groepsverband ook helpen jezelf te leren kennen. Wie ben jij nou, en wat maakt jou anders dan de rest? En belangrijker: hoe blijf je jezelf wanneer mensen je niet begrijpen?

aanbod voor MIDDELBARE SCHOLIEREN

Schoolse vaardigheden

We kiezen er bewust voor om maatwerk te leveren, dat wil zeggen, in een één op één setting met kinderen aan de slag te gaan. Op deze manier kunnen we er namelijk het beste achter komen hoe je  leert en welke strategieën aansluiten bij jouw leerervaringen. Deze kennis passen we vervolgens toe op de verschillende schoolvakken.

Groepsverband

Door middel van kleine groepen (max. 6) proberen we uit te zoeken wie jij bent. Wat vind jij belangrijk, wat vind jij moeilijk, en wie ben jij in een groep? Hoe ga jij om met tegenslagen en hoe doen anderen dat? Zo bieden we je de mogelijkheid om van én met elkaar te leren. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder andere faalangst, perfectionisme en leren omgaan met je hoogbegaafdheid.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord