Pienter & Co voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders

Een hoogbegaafd kind ervaart de wereld anders dan andere kinderen. Het herkent zich daardoor niet snel in andere kinderen uit de klas. Je ziet soms gedrag waardoor je als leerkracht of als Intern Begeleider geen idee hebt wat er nu echt in het kind omgaat. Soms zien ouders heel ander gedrag thuis dan op school. Het is fijn wanneer je hoogbegaafdheid kunt herkennen en weet hoe je het kind het beste kunt begeleiden. Soms is het prettig om even met iemand te sparren, dit kan en mag altijd met Pienter&Co.

Verder zijn er nog verschillende mogelijkheden om jou en/of je team verder te helpen. Bijvoorbeeld: Oordeelloos communiceren met ouders, workshops, coaching en intervisie leerkrachten.

aanbod voor scholen

Schoolbegeleiding

Als hoogbegaafde moet school lekker makkelijk zijn toch? Pienter & Co weet wel beter! Het is juist heel moeilijk als je je steeds moet aanpassen, omdat je een andere manier van denken en werken hebt. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord