Pienter&Co GelukkigHB groepen

24 september 2020

Vaak hebben hoogbegaafde kinderen behoefte aan contact met ontwikkelingsgelijken. Hiervoor is op school niet altijd de mogelijkheid. Gelukkig zijn er plusklassen, maar ook buiten school is het fijn om contact te hebben met andere hoogbegaafde kinderen en samen leuke dingen te doen. Pienter&Co biedt hiervoor GelukkigHB groepen aan, waarbij kinderen in een niet schoolse omgeving leren om de verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen ontwikkeling. Hierbij wordt het creatief denken gestimuleerd, worden kinderen gemotiveerd om ideeën te verzinnen voor projecten en samen te werken.

Projecten kunnen dingen zijn als:

 • Samen een film maken
 • Lasergamen
 • Koekjes bakken zonder recept

Daarnaast geeft de groep ruimte voor hoogbegaafde kinderen om te praten over hun denk- en belevingswereld. Hierbij kunnen onderwerpen naar voren komen als:

 • Wat betekent het om hoogbegaafd te zijn
 • Wat doe ik als het moeilijk wordt
 • Ik voel mij ‘anders’ maar wat betekent dat anders zijn

We starten binnenkort met nieuwe GelukkigHB groepen voor 5-6 jarigen, 7-9 jarigen, 10-12 jarigen en een pubergroep. Wil je jouw kind hiervoor aanmelden, stuur dan een berichtje naar info@pienterenco.nl of bel  06 - 29 22 20 36.

De GelukkigHB groep wordt vergoed vanuit de OZJT/Samen14 (de 14 Twente gemeenten).

Afbeelding via Fontys

  Delen...

  Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

  Akkoord