GelukkigHB in Enschede

8 november 2019

Zaterdag 30 november start de eerste GelukkigHB groep in Enschede.

Een GelukkigHB groep biedt hoogbegaafde kinderen een plek om zichzelf beter te leren kennen, zich te ontwikkelen, een ieder op zijn eigen tempo en op zijn eigen manier.
Een plek waar je jezelf mag zijn, iets dat zo normaal lijkt maar in de praktijk niet zo makkelijk blijkt.

Veel hoogbegaafde kinderen ervaren dat ze “anders” zijn, er net niet helemaal bij horen, ze voelen zich vaak alleen of eenzaam. Ze missen ontwikkelingsgelijken, kinderen waarvan het brein ook nèt even anders werkt.
Het is prettig om dan een plek te hebben waar kinderen zijn die misschien wel hetzelfde ervaren.

In de groep leer je hoe jij hoogbegaafd bent, zowel de mooie als de lastige kanten komen aan bod. Zonder dat we het er dik bovenop leggen werken we aan executieve functies, het omgaan met emoties, intensiteit en gevoeligheden. Komen we faalangst en perfectionisme vast ook tegen. Maar er is vooral ruimte voor jouw eigen creativiteit, eigen verantwoordelijkheid en humor.

Mocht de GelukkigHB groep misschien iets zijn voor jouw hoogbegaafde kind, dan zijn jullie van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Delen...

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord