Intervisie voor ouders van hoogbegaafde kinderen

Ouders van schoolgaande kinderen
Voordat je weet dat je kind hoogbegaafd is ben je als ouders vaak al tegen verschillende schoolse en/of opvoedkundige vragen aangelopen. Een hele zoektocht die voor iedere ouder anders kan zijn maar vaak als frustrerend, emotioneel en onmachtig ervaren wordt.
Wanneer je weet dat je kind hoogbegaafd is lijkt er een eind te komen aan een voor sommige ouders soms lange zoektocht. Maar helaas houdt het hier vaak niet op. Dit kan verschillende oorzaken hebben die te maken hebben met school, omgeving, welbevinden van je kind.
Dit kan soms heel eenzaam en onmachtig voelen. Het kan dan fijn zijn om je ervaringen te delen met mensen die een soort iets gelijks mee maken of hebben gemaakt. Om die reden organiseert Pienter & Co regelmatig een avond om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaars ervaringen. Desgewenst werken we met specifieke vraagstellingen of thema’s, waarbij de inbreng van ouders voorop staat.
Mocht er een specifieke vraag zijn waar we samen geen antwoord op hebben zullen we kijken of een gastspreker ons hierbij kan helpen en uitnodigen.

Er kunnen maximaal 8 ouders deelnemen. Om de avond laagdrempelig te houden zijn de kosten 15 euro per avond.
In de agenda vind je de data van de eerstvolgende avond.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord