Training Blij Met Mij!

Blij met mij! is een krachtige training voor alle kinderen van 6-12 jaar én hun ouders. Een kindertraining die veerkracht en zelfvertrouwen versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen. Al meer dan 10 jaar lang zijn de kindertrainingen keer op keer vol, zijn ouders erg tevreden en zien we echte positieve veranderingen bij kinderen. Wat willen we bereiken? Ieder kind heeft talenten, krachten en ontwikkelingspotentieel. Niet ieder kind herkent en erkent die bij zichzelf. Het is onze missie om een kind (spelenderwijs) te leren ontdekken: ‘Ik ben ik, leuk hè?!’

Kindertraining
Met de kindertraining ‘Blij met mij!’ zorgen we dat kinderen lekker in hun vel komen te zitten. Kinderen leren op een ongedwongen manier hun eigen talenten en krachten (h)erkennen. Ouders spelen een belangrijke rol bij het zelfbeeld van kinderen. Daarom betrekken we de ouders nadrukkelijk. Zij krijgen in 3 ouderbijeenkomsten handvatten om op een andere manier naar hun kind te kijken en om het kind te kunnen ondersteunen bij het zien en ontwikkelen van de eigen kracht.

Wat maakt het anders?
De Blij met mij! kindertraining gaat verder dan sociale vaardigheidstrainingen. We vertrekken vanuit talenten en besteden veel aandacht aan de gedachten die je kind over zichzelf of andere heeft. Van daaruit verandert gedrag vanzelf, van binnenuit. De effecten van de training blijken heel lang door te werken.

Kwaliteit
De officiële Blij met mij! training bestaat altijd uit 5 bijeenkomsten voor de kinderen en 3 bijeenkomsten voor de ouders en andere mensen uit de kring van je kind.
Elke trainer is geselecteerd en opgeleid door Els Pronk & Elke Busschots, de oprichters van Blij met mij! in Nederland en België.

Meer weten? Bekijk de volgende video's eens:

Kosten
De kosten voor de trainingen bedragen € 395,-. Aanmelden kan via mail

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.   Privacystatement  >

Akkoord